Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής

Τρόπος Επιλογής Μνήμης

Για τη σωστή επιλογή της μνήμης, παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή, ή ακόμα ανοίξτε τον υπολογστή και δείτε τη μνήμη που φοράει. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη τα εξής:

α) Πρεπει επιλέξετε το σωστό τύπο (Π.χ. DDR, DDR2, DDR3, SDRAM)

β) Πρέπει η ταχύτητα να είναι η σωστή (Π.χ. PC2100-266Mhz, PC2700-333Mhz, PC2-5300-667Mhz). Είναι δυνατό ενας υπολογιστής να μπορεί να αποδεχτεί διαφορετικές ταχύτητες. Π.χ. PC2100 η PC2700. Όμως αν ήδη έχετε μνήμη PC2100, και αγοράσετε PC2700, τότε ο υπολογιστής δε θα ξεκινήσει.

γ) Ακόμα και αν τα παραπάνω είναι σωστά, ο υπολογιστής είναι πιθανό  να μή ξεκινήσει σε περίπτωση που ΚΑΙ ο αριθμός των ολοκληρωμένων δεν είναι ολόιδιος. Δηλαδή αν έχετε μία μνήμη με 4 ολοκληρωμένα (τσιπάκια), και αυτή που αγοράσετε έχει 8 τσιπακια, ο υπολογιστής δε θα ξεκινήσει.

Το συμπέρασμα είναι οτι δεν είναι αρκετό οι μνήμες να είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κατασκευαστή, αλλα πρέπει να είναι ΚΑΙ ΟΛΟΙΔΙΕΣ μεταξύ τους. Αλλιώς δε θα συνεργαστούν. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να αγοράσετε "ζευγαρια" από μας, οπότε η πιθανότητα συμβατότητας είναι πολύ μεγαλύτερη.

Για βοήθεια σε σχέση με τις μνήμες, παρακαλώ μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε στο 2310-685-340.

H Computron ελέγχει όλες τις μνήμες που πουλάει, και σας δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, ώστε να βεβαιωθείτε ότι η μνήμη που επιλέξετε είναι  η κατάλληλη. 

Αν  η μνήμη που παραλάβατε από εμάς δεν είναι συμβατή, αποδεχόμαστε επιστροφή της σε εύλογο χρονικό διάστημα (Π.χ. 1 βδομάδα), και σας επιστρέφουμε την αξία της μνήμης (με εξαίρεση το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής)

Back to top