Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής

Προσωπικά Δεδομένα / Cookies

Προσωπικά Δεδομένα (GDPR)

Η διαχείριση και η προστασία των προσωπικών δεδομένων τών χρηστων της ιστοσελίδας μας διέπεται από τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας σε σχέση με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τις αποφάσεις της αρμόδιας Αρχής και τους παρακάτω όρους. 

Στοιχεία Εγγραφής & Παραγγελιών

Κατά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας, μας δίνετε στοιχεία που χρησιμοποιούνται για τη λήψη και  την εκτέλεση των παραγγελιών σας, για στατιστικούς  λόγους, καθώς και για λόγους βελτίωσης των υπηρεσιών. Επίσης χρησιμοποιούνται για την τιμολόγηση, και για την πιθανή ζήτηση από τις φορολογικές και άλλες ελλεγκτικές αρχές του κράτους, . Στοιχεία  του eshop που σας αφορούν μπορεί να δοθούν και σε παρόχους που ενεργούν για λογαριασμό μας (Π.χ. για τη συλλογή αμερόληπτων αξιολογήσεων, ή στατιστικών για λογαριασμό μας). Όμως αυτοί οι πάροχοι δε θα έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία αυτά για άλλους σκοπούς. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να ζητήσετε αντίγραφο των πληροφοριών που έχουμε για σας. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε να αφαιρεθούν όλα τα στοιχεία που σας αφορούν, με εξαίρεση των στοιχείων που από το νόμο είμαστε υποχρεωμένοι να κρατούμε (Π.χ. στοιχεία συναλλαγων που απαιτεί η εφορία). 

Συνδρομή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 Αν γίνετε συνδρομητής στο ενημερωτικό μας δελτίο, θα σας αποστέλουμε από καιρό σε καιρό πληροφορίες που αφορούν τον κλάδο, ή και προσφορές υπηρεσιών ή προιόντων μας. Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή σας από το Δελτίο, κάνοντας κλίκ στο σύνδεσμο που βρίσκεται στό τέλος του Δελτίου.

Cookies

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Ο χρήστης, με το να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα μας, αποδέχεται τη χρήση τους. Τα cookies είναι μικρά κομμάτια δεδομένων που αποστέλλονται στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα. Σε μεταγενέστερο επισκέψεις, αυτά τα δεδομένα, μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε αυτόματα, έτσι ώστε να μπορούμε να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies (και παρόμοια στοιχεία του προγράμματος περιήγησης, όπως cookies Flash) για την πρόληψη της απάτης και για άλλους σκοπούς. Αν ο web browser σας έχει ρυθμιστεί για να εμποδίζετε τα cookies από την ιστοσελίδα μας, δεν θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει μια αγορά ή να επωφεληθούν από ορισμένα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας μας, όπως η αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι αγορών σας ή τη λήψη εξατομικευμένων συστάσεων. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να ρυθμίσετε το web browser σας για να δέχεται cookies από την ιστοσελίδα μας.

Γενικά

Σε περίπτωση μετάβασης των χρηστών από την  ιστοσελίδα της Computron σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners), η Computron δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν. Κάθε φυσικό πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα προσωπικά δεδομένα έχει σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα, σύμφωνα με το άρθρο 12 του Ν. 2472/1997, να γνωρίζει εάν αυτά αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας. Επιπλέον, έχει το δικαίωμα, σύμφωνα με το άρθρο 13 Ν. 2472/1997, να προβάλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που το αφορούν.

Ο Παρών Ιστότοπος χρησιμοποιεί "Cookies". Συνεχίσετε την περιήγηση του μόνο εφόσον αποδέχεστε τη χρήση τους. Λεπτομέριες Εδώ.
x

Back to top